Byealex X Faktor : ElkezdÅ‘dött az X-Faktor forgatása - látványos képek - Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt.

Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt. A műsor követi a brit the x factor formátumot, ahol az éneklés mellett számít a külső megjelenés, pl.

Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. ByeAlex megvédte az X-Faktorból kilépÅ' Radics Gigit
ByeAlex megvédte az X-Faktorból kilépÅ' Radics Gigit from cdn.nwmgroups.hu
Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. Byealex csúnyán kiakadt, asztalra csapott, káromkodott, adél elsírta magát (videó) fotó: Múlt hétvégén elindult a 10. A négy kategória közül talán byealexnél volt a legnagyobb dilemma egy versenyző kapcsán. A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. 09:45 az énekes szerint „ne okádjanak oda neki mindenféle pusztulatot". Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban.

Byealex reagált a mocskolódásra, amit mentoráltja kap mássága miatt.

Byealex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy csobot adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint. A négy kategória közül talán byealexnél volt a legnagyobb dilemma egy versenyző kapcsán. Byealex csúnyán kiakadt, asztalra csapott, káromkodott, adél elsírta magát (videó) fotó: Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt. Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. Múlt hétvégén elindult a 10. A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik. Byealex reagált a mocskolódásra, amit mentoráltja kap mássága miatt. És most nem a kirohanására gondolunk, hanem a visszatérésre, ami az idei évad legszexibb belépője is volt egyben. A műsor követi a brit the x factor formátumot, ahol az éneklés mellett számít a külső megjelenés, pl.

09:45 az énekes szerint „ne okádjanak oda neki mindenféle pusztulatot". Byealex reagált a mocskolódásra, amit mentoráltja kap mássága miatt. A mai adásban a székes feladatban ezeknek a srácoknak adott széket és esélyt, hogy a mentorházban bizonyíthassanak. A műsor követi a brit the x factor formátumot, ahol az éneklés mellett számít a külső megjelenés, pl. A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik.

09:45 az énekes szerint „ne okádjanak oda neki mindenféle pusztulatot
Fejes Szandi esett ki az X-Faktorból - Ez volt a negyedik from cdn.nwmgroups.hu
Múlt hétvégén elindult a 10. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik. Byealex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy csobot adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint. Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni. Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt. A mai adásban a székes feladatban ezeknek a srácoknak adott széket és esélyt, hogy a mentorházban bizonyíthassanak. Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták.

Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni.

Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni. A mai adásban a székes feladatban ezeknek a srácoknak adott széket és esélyt, hogy a mentorházban bizonyíthassanak. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Byealex reagált a mocskolódásra, amit mentoráltja kap mássága miatt. És most nem a kirohanására gondolunk, hanem a visszatérésre, ami az idei évad legszexibb belépője is volt egyben. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Byealex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy csobot adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint. A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik. Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. 09:45 az énekes szerint „ne okádjanak oda neki mindenféle pusztulatot". Múlt hétvégén elindult a 10. A műsor követi a brit the x factor formátumot, ahol az éneklés mellett számít a külső megjelenés, pl. Byealex csúnyán kiakadt, asztalra csapott, káromkodott, adél elsírta magát (videó) fotó:

A négy kategória közül talán byealexnél volt a legnagyobb dilemma egy versenyző kapcsán. A mai adásban a székes feladatban ezeknek a srácoknak adott széket és esélyt, hogy a mentorházban bizonyíthassanak. Múlt hétvégén elindult a 10. Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt. 09:45 az énekes szerint „ne okádjanak oda neki mindenféle pusztulatot".

A mai adásban a székes feladatban ezeknek a srácoknak adott széket és esélyt, hogy a mentorházban bizonyíthassanak. ByeAlex megvédte az X-Faktorból kilépÅ' Radics Gigit
ByeAlex megvédte az X-Faktorból kilépÅ' Radics Gigit from cdn.nwmgroups.hu
A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik. Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni. Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. És most nem a kirohanására gondolunk, hanem a visszatérésre, ami az idei évad legszexibb belépője is volt egyben. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Múlt hétvégén elindult a 10. Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt. Byealex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy csobot adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint.

A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik.

A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik. 09:45 az énekes szerint „ne okádjanak oda neki mindenféle pusztulatot". Múlt hétvégén elindult a 10. Byealex reagált a mocskolódásra, amit mentoráltja kap mássága miatt. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. És most nem a kirohanására gondolunk, hanem a visszatérésre, ami az idei évad legszexibb belépője is volt egyben. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Byealex kiosztotta a kommentelőket, akik az ő versenyzőjét szidalmazták. Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt. A négy kategória közül talán byealexnél volt a legnagyobb dilemma egy versenyző kapcsán. Byealex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy csobot adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint. Byealex csúnyán kiakadt, asztalra csapott, káromkodott, adél elsírta magát (videó) fotó: Byealex csak fogta a fejét, de gáspár laci sem ült túl kényelmesen a helyén, így várható volt, hogy ennek hangot is fognak adni.

Byealex X Faktor : ElkezdÅ'dött az X-Faktor forgatása - látványos képek - Csobot adél sokkolt a döntésével, byealex szerint ez most nagyon ciki volt.. Byealex egy nagyon nyugodt személyiség, ám most úgy tűnik, hogy csobot adél kihozta a sodrából, és keményen az asztalra csapott, szó szerint. Byealex reagált a mocskolódásra, amit mentoráltja kap mássága miatt. Byealex a válogatók után a fiúk csapatát kapta, akikkel most viszont találkozott a táborban. Múlt hétvégén elindult a 10. A műsor követi a brit the x factor formátumot, ahol az éneklés mellett számít a külső megjelenés, pl.

A mai adásban a székes feladatban ezeknek a srácoknak adott széket és esélyt, hogy a mentorházban bizonyíthassanak byealex. A kicsit különc mentor mindig kendőzetlenül őszinte a versenyzőkkel, viszont igyekszik mindezt sértegetés nélkül elmondani nekik.